Ο Τάκης Αγραφιώτης μίλησε στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας για την κεντρική διαχείριση λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι θετικός, αρκεί να μην υπάρχουν ομάδες - δορυφόροι.

Ο Τάκης Αγραφιώτης είναι μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας και όταν η κουβέντα έφτασε στα τηλεοπτικά δικαιώματα και στην κεντρική διαχείριση πήρε ξεκάθαρη θέση.

Είπε πως ο Ολυμπιακός είναι μεν υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, ωστόσο κάτι τέτοιο απαιτεί να μην υπάρχουν ομάδες δορυφόροι. Απευθυνόμενος, μάλιστα, προς τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, είπε:

«Πήρατε χαρτάκι από τον κύριο Γκαγκάτση. Όσο υπάρχουν ομάδες δορυφόροι στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Ο Κωστούλας αντέδρασε, ζητώντας από τον Αγραφιώτη να ανακαλέσει και λέγοντας πως δεν έχει ανάγκη να γίνει δορυφόρος και τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, όπως και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε ότι ναι μεν έχει συμβόλαιο με τη NOVA, πλην όμως συμφωνεί σε κεντρική διαχείριση.

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης τάχθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ και ο Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησε, παρ’ όλο που ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε αποχωρήσει πρώτος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr