Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κίνηση-σταθμός για τους αθλητές των κολεγίων στις ΗΠΑ!

Κίνηση-σταθμός για τους αθλητές των κολεγίων στις ΗΠΑ!

Οι αθλητές του NCAA πλέον θα έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλεύονται το όνομά τους για να έχουν έσοδα πριν ακόμα ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Στις ΗΠΑ μπορεί να ανθίζουν πολλά αθλήματα και να υπάρχουν άπειρα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτά, όμως το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν τι συμβαίνει μετά τα high schools.

Γιατί οικονομικά δεν είχαν την δυνατότητα να ζήσουν από το σπορ που αθλούνται ως μαθητές των κολεγίων και έπρεπε να περιμένουν την ολοκλήρωση των σπουδών τους ή την είσοδό τους σε ένα κλαμπ για να έχουν έσοδα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές λοιπόν που αναγκάζονταν σε άλλες λύσεις για να βρουν χρήματα, με τα σκάνδαλα να δίνουν και να παίρνουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Το ΝCAA  λοιπόν για να το καταπολεμήσει ως ένα σημείο αυτό,  δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να εκμεταλλεύονται διάφορες δραστηριότητες προώθησης του ονόματος τους για να έχουν έσοδα.

Μία ανατρεπτική κίνηση που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους αθλητές, οι οποίοι θα μπορούν να ζήσουν από το σπορ που ασχολούνται μέσω των όποιων συμφωνιών που έχουν προχωρήσει ή από τα social media τους.

Αυτό θα τεθεί σε ισχύ την σεζόν 2021-22, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα λεφτά δεν θα έρχονται από τα κολέγιά τους, αλλά από ότι μπορεί κανείς να «κλείσει» από μόνος του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024