Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιξιάτικος ο καιρός και την Τετάρτη

Ανοιξιάτικος ο καιρός και την Τετάρτη

Μέχρι τους 26 βαθμούς η θερμοκρασία.

Υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και βροχές κατά τόπους θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, με τις θερμοκρασίες να είναι σε χαμηλά επίπεδα το πρωί, αλλά να φτάνουν τους 26 βαθμούς το μεσημέρι.

Σταδιακά αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω και μέχρι την Πρωτομαγιά θα φτάσει κοντά στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και κυρίως στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Αρχικά ασθενείς, από το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα κεντρικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους από το μεσημέρι πιο πυκνές. Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μικρής διάρκειας καταιγίδες. Aνεμοι: Ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024