Η οικονομία πάντως θα έχει την τιμητική της την Πέμπτη όπου θα οργανωθεί κοινοβουλευτική συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών. Ο Πρωθυπουργός θα προσέλθει στο Κοινοβούλιο προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιο της επόμενης μέρας και ιδιαιτέρως τις πρωτοβουλίες επανεκκίνησης της οικονομίας.

Η συζήτηση αναμένεται με ενδιαφέρον και όλες οι πολιτικές δυνάμεις προετοιμάζονται γι’ αυτή, καθώς θεωρούν ότι οφείλουν να αντιπαραθέσουν προτάσεις και δι’ αυτών να ανοίξουν δρόμους δημοσιότητας, τους οποίους είχαν χάσει όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της ισοπεδωτικής παρουσίας του κ. Χαρδαλιά και της μεγάλης ομάδας των γιατρών που τον συνοδεύουν.

Κατά τα φαινόμενα θα υψωθούν οι τόνοι, θα βγουν »μαχαίρια», ο Βρούτσης θα ζήσει μεγάλες στιγμές και γενικώς τίποτε δεν θα θυμίζει το κατατονικό κλίμα που επικράτησε στις μέρες της μακράς καραντίνας. Ηδη οι εχθροπαθείς των δύο πτερύγων ασκήθηκαν δεόντως το περασμένο Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου επικράτησαν ύβρεις και φανατισμοί, κοινώς αγώνες άγονοι χωρίς περιεχόμενο που δεν φανερώνουν τίποτε άλλο πέρα από το δημοκρατικό έλλειμμα που χαρακτηρίζει το πλήθος των κακών προπαγανδιστών της μιας και της άλλης πλευράς.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr