Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκοτωμός για την οικονομία

Σκοτωμός για την οικονομία

Αναμένεται σύγκρουση στη Βουλή την Πέμπτη

Η οικονομία πάντως θα έχει την τιμητική της την Πέμπτη όπου θα οργανωθεί κοινοβουλευτική συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών. Ο Πρωθυπουργός θα προσέλθει στο Κοινοβούλιο προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιο της επόμενης μέρας και ιδιαιτέρως τις πρωτοβουλίες επανεκκίνησης της οικονομίας.

Η συζήτηση αναμένεται με ενδιαφέρον και όλες οι πολιτικές δυνάμεις προετοιμάζονται γι’ αυτή, καθώς θεωρούν ότι οφείλουν να αντιπαραθέσουν προτάσεις και δι’ αυτών να ανοίξουν δρόμους δημοσιότητας, τους οποίους είχαν χάσει όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της ισοπεδωτικής παρουσίας του κ. Χαρδαλιά και της μεγάλης ομάδας των γιατρών που τον συνοδεύουν.

Κατά τα φαινόμενα θα υψωθούν οι τόνοι, θα βγουν »μαχαίρια», ο Βρούτσης θα ζήσει μεγάλες στιγμές και γενικώς τίποτε δεν θα θυμίζει το κατατονικό κλίμα που επικράτησε στις μέρες της μακράς καραντίνας. Ηδη οι εχθροπαθείς των δύο πτερύγων ασκήθηκαν δεόντως το περασμένο Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου επικράτησαν ύβρεις και φανατισμοί, κοινώς αγώνες άγονοι χωρίς περιεχόμενο που δεν φανερώνουν τίποτε άλλο πέρα από το δημοκρατικό έλλειμμα που χαρακτηρίζει το πλήθος των κακών προπαγανδιστών της μιας και της άλλης πλευράς.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024