Μαραθώνας : Έβαλαν πλαστικά παραβάν στο υποθηκοφυλακείο
Την εφευρετικότητά τους έδειξαν οι υπάλληλοι στο υποθηκοφυλακείο Μαραθώνα - Καπανδριτίου.
Τα υποθηκοφυλακεία άνοιξαν τυπικά χτες, Δευτέρα 27 Απριλίου, αλλά οι υπάλληλοί τους κάθε άλλο παρά προετοιμασμένοι ήταν για τη νέα πραγματικότητα μετά την καραντίνα.
Έτσι, ελλείψει άλλων προστατευτικών μέτρων, οι εργαζόμενοι στο Υποθηκοφυλακείο Μαραθώνα – Καπανδιτρίου έφτιαξαν τα δικά τους αυτοσχέδια παραβάν για να προστατευτούν από τον κοροναϊό.
Οι υπάλληλοι του εν λόγω υποθηκοφυλακείου, το οποίο διαθέτει μικρούς χώρους, αναγκάστηκαν να εφεύρουν δικά τους πλαστικά διαχωριστικά, τα οποία και τοποθέτησαν πάνω στα γραφεία τους σε μια προσπάθεια να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης τους από τα άτομα με τα οποία θα έρχονταν σε επαφή.
Διαφανή πλαστικά παραβάν κρέμονται όπως-όπως μπροστά από τα γραφεία τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.
Δείτε τις εικόνες από το υποθηκοφυλακείο:

- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Ρωσία: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ουκρανικές επιθέσεις
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442