Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποιημένος ο Τσιάρας από την επαναλειτουργία του Πρωτοδικείου Αθηνών

Ικανοποιημένος ο Τσιάρας από την επαναλειτουργία του Πρωτοδικείου Αθηνών

Επισκέφθηκε το Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των υποθηκοφυλακείων, των πρωτοδικείων και των ειρηνοδικείων

Ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων προστασίας των πολιτών, των υπαλλήλων και των δικηγόρων εμφανίστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωστας Τσιάρας ο οποίος επισκέφθηκε το Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των υποθηκοφυλακείων, των πρωτοδικείων και των ειρηνοδικείων.

Ο υπουργός αναφέρθηκε σε μικροπροβλήματα τα οποία ξεπεράστηκαν και πρόσθεσε:

«Το συναλλασσόμενο με τις υπηρεσίες κοινό επέδειξε κατά τη γνώμη μου πρωτόγνωρη υπευθυνότητα, ωριμότητα και βεβαίως συνέπεια στην προσπάθεια του ακολουθώντας πίστα τις οδηγίες για τη λήψη μέτρων ατομικής προστασίας από τον ΕΟΔΥ. Τα μέτρα τηρήθηκαν απαρέγκλιτα από τους δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, του υπουργείου προστασίας του πολίτη, της δημοτικής αστυνομίας και βεβαίως των ανθρώπων που εργάζονται στην ιδιωτική ασφάλεια».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε επίσης ικανοποιημένος από τη συνδρομή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και της ΚΕΔΕ η οποία παρείχε δημοτικούς αστυνομικούς.

«Έχουμε ανακοινώσει σαν υπουργείο Δικαιοσύνης ότι συμβάλαμε με το δικό μας τρόπο με ιδιωτικές εταιρίες security προκειμένου να διαφυλάξουμε την τάξη στα πρωτοδικεία, στα ειρηνοδικεία και βεβαίως στα υποθηκοφυλακεία. Είναι λογικό ότι μετά από τόσες ημέρες απραξίας να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μια πολύ μεγάλη ανάγκη από αριθμό συμπολιτών μας, και αντιλαμβάνεται κανένας ότι όλα αυτά τα προβλήματα προκύπτουν κυρίως από αυτή τη μεγάλη και έντονη προσέλευση.

Από εκεί και πέρα όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία να αναδείξουμε κυρίως το ρόλο της ατομικής ευθύνης στην τήρηση των μέτρων για τα οποία μας έχει μιλήσει και ο ΕΟΔΥ και η αρμόδια εθνική επιτροπή», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024