Διευθύντρια Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών στο MEGA: Εμβόλιο για τον κοροναϊό πιθανώς στις αρχές του 2021
Το εμβόλιο για τον κοροναϊό πιθανότατα έρχεται στις αρχές του 2021, αποκάλυψε η Νάταλι Μολ, γενική διευθύντρια της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φαρμακοβιομηχανιών μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA
Το εμβόλιο για τον κοροναϊό πιθανότατα έρχεται στις αρχές του 2021, αποκάλυψε η Νάταλι Μολ, γενική διευθύντρια της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φαρμακοβιομηχανιών μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA.
Η Νάταλι Μολ εξήγησε πού βρισκόμαστε σε σχέση με την κρίση του κοροναϊού και μίλησε για την αγωνιώδη προσπάθεια ερευνητών και επιστημόνων για την έρευνα και την ανάπτυξη θεραπειών και εμβολίων κατά του κοροναϊού αλλά και για την διασφάλιση της προμήθειας φαρμάκων στην Ευρώπη.
Σχετικά με το πότε να αναμένουμε εξουσιοδοτημένο εμβόλιο έτοιμο για χρήση, είπε πως υπάρχουν περίπου 80 προγράμματα εμβολίων κατά του κοροναϊού και πολλές κλινικές δοκιμές που έχουν ξεκινήσει, όχι μόνο σε Κίνα και ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη.
Εκτίμησε πως αν οι κλινικές δοκιμές συνεχίσουν και είναι επιτυχημένες, θα μπορούσαμε να έχουμε εμβόλιο μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, που να είναι σε θέση να εγκριθεί.
Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να προβλέψει εάν οι κλινικές δοκιμές θα οδηγήσουν σε επιτυχημένα υποψήφια εμβόλια, είπε μεταξύ άλλων.
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ





