Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με σύμμαχο τον καιρό, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν και πάλι στον Φλοίσβο

Με σύμμαχο τον καιρό, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν και πάλι στον Φλοίσβο

Γεμάτος αθλητές και περιπατητές ο Φλοίσβος - Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει προειδοποιήσει ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν εις το έπακρον έως τις 4 Μαΐου.

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα να συνεχίζουν να ισχύουν για μία ακόμα εβδομάδα, αλλά… ουδείς εμίσησε τη σωματική άσκηση και το SMS με τον αριθμό 6. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν για άλλη μία φορά στην παραλία του Φλοίσβου.

Ο καιρός έκανε τα τερτίπια του νωρίτερα, αλλά από το μεσημέρι και μετά τα σύννεφα εξαφανίστηκαν και έδωσαν τη θέση τους στον ήλιο. Μάλιστα, το απόγευμα αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου.

Αρκετοί ήταν αυτοί – ανάμεσά τους και παιδιά – που έβρεξαν τα πόδια τους στη θάλασσα, ενώ κάποιοι αθλητές είχαν βγάλει και τις μπλούζες τους καθώς η ζέστη ήταν αρκετή.

Το μέτρο της απόστασης ασφαλείας τηρούνταν… χαλαρά, ενώ δύο αστυνομικοί απλά κατέβηκαν από το περιπολικό τους για να χαζέψουν τη θέα για λίγα λεπτά και μετά έφυγαν.

Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Φανερός ήταν ο εκνευρισμός του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, κατά την σαββατιάτικη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις γύρω από την πορεία της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που παρατηρήθηκε και των άσκοπων μετακινήσεων, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ίσως λόγω και του καλού καιρού.

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν απολύτως, όπως ισχύουν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα και είμαι αναγκασμένος να το τονίσω, μία και το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων, ειδικά στα δύο μητροπολιτικά κέντρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Θέλω ξανά να τονίσω ότι τα μέτρα αυτά θα ισχύουν στο ακέραιο έως τις 4 Μαΐου και το λέω, ώστε να μην ετοιμάζονται κάποιοι και να μην κάνει κανείς σκέψη, για εκδρομές την Πρωτομαγιά. Η μετάδοση του ιού μπορεί να είχε εστιάσει πλέον σε συγκεκριμένους χώρους, όμως ο ιός είναι εδώ».

Δείτε φωτογραφίες από το μεσημέρι της Κυριακής και νωρίτερα:

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024