Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται νέα συντριβή των «εξυγιαντών»

Έρχεται νέα συντριβή των «εξυγιαντών»

Είναι προφανές πως βρίσκονται σε κατάσταση πανικού γνωρίζοντας πολύ καλά πως πιάστηκαν στα πράσα με το μεγάλο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας

Το ελληνικό ποδόσφαιρο κλονίστηκε συθέμελα με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης και οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης ήταν «καταπέλτης» για τον δικέφαλο του Βορρά και το σύστημα της «εξυγίανσης».

Όπως αποδείχθηκε (με στοιχεία και όχι με… λόγια του αέρα) υπάρχει σκάνδαλο και όλοι οι δικαστές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση έκριναν με βάση τις αποδείξεις.

‘Ηταν αποδείξεις που δεν μπορεί κανείς ν’ αμφισβητήσει και σε όλη την Ελλάδα είναι γνωστό πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη είναι υπό την ίδια διοικητική «στέγη». Το σκάνδαλο.

Και βεβαίως η απόλυτη συντριβή για το σύστημα που διέλυσε την τελευταία τριετία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία συντριβή των «εξυγιαντών» την φετινή χρονιά. Θα ακολουθήσει κι άλλη και φυσικά έχει να κάνει με τον πόλεμο του σάπιου συστήματος εναντίον του Ολυμπιακού.

Προσπαθούν να «κατασκευάσουν» ιστορίες για να υποβιβαστεί όπως λένε ο Ολυμπιακός. «Υφαίνουν» παραμύθια σε μια προσπάθεια στήριξης της πρωτοφανούς προπαγάνδας τους.

Είναι προφανές πως βρίσκονται σε κατάσταση πανικού γνωρίζοντας πολύ καλά πως πιάστηκαν στα πράσα με το μεγάλο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας. Και προσπαθούν με ότι «μέσο» διαθέτουν να πολεμήσουν την ομάδα του Πειραιά.

Δεν θα τα καταφέρουν γιατί πολύ απλά τίποτε απ’ όσα ισχυρίζονται δεν ανταποκρίνοται στην πραγματικότητα. Κι επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δνς φοβάται, ένα είναι το σίγουρο.

Το σύστημα των «εξυγιαντών» θα συντριβεί για ακόμα μια φορά, όταν μιλήσει η Δικαιοσύνη. Όταν φτάσει η ώρα της αλήθειας, τίποτε δεν πρόκειται να σώσει τους συκοφάντες. Γιατί πολύ απλά εκεί δεν θα μπορεί να σταθεί κανένα παραμύθι με δράκους.

Όλοι αυτοί που «έβλεπαν» υποβιβασμό του Ολυμπιακού για καμιά… δεκαριά ακόμα «σενάρια», βγαλμένα από την φαντασία τους, ας είναι προετοιμασμένοι για μιαν ακόμα συντριβή. Ενδεχομένως να είναι και η μεγαλύτερη, αν κρίνει κάποιος από τα όσα έχουν πει στο δικαστήριο όσοι κλήθηκαν να καταθέσουν.

Η υπόθεση είναι σίγουρο πως θα ξεμπροστιάσει όλους όσοι έστησαν αυτή την άθλια προπαγάνδα, για να γλιτώσουν από το μεγάλο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας.

Κι επειδή ακούμε από τα ίδια χείλη περί «σιγουριάς» για υποβιβασμό του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να θυμήσουμε πως τα ίδια χείλη εξέφρασαν την «σιγουριά» πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Και όπως όλοι γνωρίζουν όπου και αν εκδικάστηκε η συγκεκριμένη υπόθεση ο μόνος που δεν δικαιώθηκε ήταν ο… ΠΑΟΚ.

Τα στοιχεία βλέπετε ήταν αδιάσειστα και αποδείκνυαν το μέγεθος του σκανδάλου. Δεν ήταν λόγια του αέρα και «κουραφέξαλα».

Οι συντριβές του σαθρού συστήματος έρχονται η μία μετά την άλλη και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει συνέχεια.Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν γιατί πολύ απλά δεν τον «αγγίζουν» οι στημένες ιστορίες και τα «σενάρια».

Τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη και πολλοί «εξυγιαντές» θα τρέχουν να κρυφτούν.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024