Μέχρι τη Βραζιλία έφτασε η χάρη του Ιβάν Σαββίδη… Όχι για καλό σκοπό, αφού υπήρξε αναφορά στα κατορθώματα του στη χώρα μας με την καταδίκη του για την πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Η ιστοσελίδα opovo.com.br κάνει εκτενή αναφορά στην υπόθεση και τονίζει ότι ο Σαββίδης καταδικάστηκε από τρία δικαιοδοτικά όργανα στην Ελλάδας. Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας σκοπεύει να προσφύγει στο CAS για την αναίρεση της απόφασης, ενώ απειλεί να αποκαλύψει τις ομάδες που ελέγχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επειδή ο Σαββίδης προτίθεται να αγοράσει ομάδα στη Βραζιλία, οι πράξεις του στην Ελλάδα είναι λογικό να προκαλούν ανησυχία. Ειδικά στη Φορταλέζα, η οποία έχει συνδεθεί με το αφεντικό του ΠΑΟΚ, περισσότεροο από κάθε άλλον.

Η ιστοσελίδα opovo.com.br επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ και τον ρώτησε εάν γνωρίζει την υπόθεση. Ο Βραζιλιάνος παράγοντας απάντησε ότι δεν έχει μάθει κάτι σχετικό και εξήγησε ότι δεν έχει καμία επαφή με τους εκπροσώπους του Σαββίδη από τότε που άρχισε το lockdown…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr