Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυμναστική στο σπίτι με τη Ζωή Δημητράκου και το Σαββατοκύριακο στο Mega

Γυμναστική στο σπίτι με τη Ζωή Δημητράκου και το Σαββατοκύριακο στο Mega

H διεθνής μπασκετμπολίστρια θα είναι και το Σαββατοκύριακο στο Μεγάλο Καναλι. Κάθε πρωί στις 11 και 20 με ασκήσεις και μικρά μυστικά που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε την σωματική και πνευματική μας υγεία στο διάστημα που μένουμε στο σπίτι.

Γυμναστική στο σπίτι την εποχή της καραντίνας; Κι όμως, είναι η ιδανική λύση για να μην «σκουριάσουμε», για να να μην παχύνουμε αλλά και για να διατηρήσουμε την ψυχολογική μας ισορροπία.

Η Ζωή Δημητράκου, κάθε μέρα το πρωί στις 11:20 μας κάνει συντροφιά από τη συχνότητα του Mega και μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε χωρίς μεγάλο κόπο.

Τώρα, η διεθνής μπασκετμπολίστρια θα είναι και το Σαββατοκύριακο στο Μεγάλο Κανάλι. Κάθε πρωί στις 11 και 20 με ασκήσεις και μικρά μυστικά που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε την σωματική και πνευματική μας υγεία στο διάστημα που μένουμε στο σπίτι.

Ασκήσεις διάρκειας είκοσι λεπτών για όλη την οικογένεια που προσφέρουν άρτια φυσική κατάσταση και ευεξία τονώνοντας την διάθεσή μας, αυτό το δύσκολο για όλους μας διάστημα. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας μετατρέπεται σ’ ένα μικρό προσωπικό γυμναστήριο, ενώ αντικείμενα που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας στην καθημερινότητά μας γίνονται «εργαλεία» διατήρησης της φόρμας και της πνευματικής μας ισορροπίας.

Η πρωταθλήτρια του μπάσκετ, «μένει σπίτι» και μας παρουσιάζει τις πιο εύκολες και «απαραίτητες» ασκήσεις για να εκτονωθούμε και να τονώσουμε την υγεία και την διάθεσή μας.

Ένα αστέρι του μπάσκετ με διεθνή λάμψη

Κόρη επαγγελματιών αθλητών (μιας κολυμβήτριας και ενός μπασκετμπολίστα), η Ζωή Δημητράκου σίγουρα δεν έπεσε μακριά από τη μηλιά.

Μάλιστα, ξεκίνησε την πορεία της στον αθλητισμό ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, μέχρι που ένας τραυματισμός την έκανε να αφήσει την κολύμβηση για χάρη του μπάσκετ.

Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσική Αγωγής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ άφησε ισχυρό στίγμα ως διεθνής μπασκετμπολίστρια.

Αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα των γυναικών σε συλλόγους της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας, με το αποκορύφωμα της καριέρας της να έρχεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου έπαιξε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου το WNBA, φορώντας τη φανέλα των Washington Mystics.

Στις 22 Μαρτίου 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαία (και μοναδική ως τώρα) επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια που κατάφερε να πετύχει σε κάποιο αγώνα κουντράπλ-νταμπλ (quadruple-double, δηλαδή διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες), αλλά και η τρίτη επαγγελματίας παίκτρια σε όλο τον κόσμο που το κατάφερε ποτέ

Ο επίλογος της πορείας της στα παρκέ γράφτηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Τώρα μοιράζεται μαζί μας τα πιο πολύτιμα μυστικά για τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης, η οποία είναι αναγκαία για την καλή μας υγεία, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, κάθε πρωί στις 11.20.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024