Ντέιβιντ Λιντς: Δεν θα ξανακάνω ταινία μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κοροναϊό
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είπε ακόμη ότι «η φύση διαδραματίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό που συμβαίνει»
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, μουσικός, ζωγράφος, Ντέιβιντ Λιντς δήλωσε ότι έχει προσαρμοστεί «πολύ καλά» στον αποκλεισμό λόγω του κορονοϊού και απολαμβάνει την απομόνωση.
Ο Ντέιβιντς Λιντς μιλώντας στο THR είπε ότι εργάζεται σε πολλά διαφορετικά πρότζεκτ και δεν θεωρεί την εμπειρία δύσκολη.
Απαντώντας στην ερώτηση αν οι άδειοι δρόμοι του θυμίζουν τις δικές του ταινίες, απάντησε: «Μπορώ να το φανταστώ στο μυαλό μου, αλλά δεν έχω βγει έξω. Δεν έχω φύγει από το σπίτι και απλά εργάζομαι μέσα σε πρότζεκτ, μουσικά και κινηματογραφικά».
Τόνισε ακόμη ότι ζωγραφίζει και ότι το David Lynch Foundation υλοποιεί την πρωτοβουλία Heal the Healers Now, που συστήνει τον Υπερβατικό Διαλογισμό στους πιεσμένους εργαζόμενους στον τομέα υγείας.
«Μπορώ να πειραματιστώ με οποιοδήποτε είδος κινηματογραφικής ταινίας που μπορώ να κάνω στον υπολογιστή. Και μπορώ να εργαστώ στο ξυλουργείο και να φτιάξω πράγματα. Μπορώ να πάω στο στούντιο ζωγραφικής και να ζωγραφίσω. Δεν μπορώ να εργαστώ για μία ταινία αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με ένα μεγάλο συνεργείο για έναν κανονικό τρόπο δημιουργίας ταινιών. Είναι πολύ επικίνδυνο τώρα. Είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω μια ταινία έως ότου υπάρξει εμβόλιο».
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είπε ακόμη ότι «η φύση διαδραματίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό που συμβαίνει».
«Λένε, από τις δορυφορικές εικόνες που βλέπουν, ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο καθαρά στον κόσμο, επειδή οι άνθρωποι δεν είναι έξω να ρυπαίνουν τόσο πολύ» σημείωσε.
«Και είναι ένας πιο ήσυχος, ειρηνικός, καθαρότερος, φιλικότερος κόσμος, κατά κάποιον τρόπο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα βγουν από αυτό διαφορετικοί απ’ ότι μπήκαν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να επιστρέψουν στη δουλειά τώρα και δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολο» είπε ο σκηνοθέτης.
«Νομίζω ότι αυτό θα διαρκέσει αρκετά για να προκαλέσει μια αλλαγή στους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι από την άλλη πλευρά θα είναι πιο πνευματικοί, ευγενικοί, φιλικότεροι, θα νοιάζονται πιο πολύ ο ένας για τον άλλον πολύ ενθουσιασμένοι για εφευρέσεις και θεραπείες προβλημάτων. Και θα προκύψει ένας πραγματικά, πραγματικά σπουδαίος κόσμος» υπογράμμισε.
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442