Super League : Μέχρι και ο Αλαφούζος βλέπει φως στο τούνελ
Ο μέχρι πρότινος πλήρως απαισιόδοξος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί πιθανό να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα
Από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μέχρι τους πιο χαμηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους εκπέμπεται το μήνυμα ότι η Ελλάδα κερδίζει το στοίχημα με την Covid-19 και το Μάιο θα χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα.
Φυσιολογικά, αυτό το κλίμα περνάει και στον αθλητισμό και επιτρέπει την αισιοδοξία ότι οι διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και με αλλοίωση του ανταγωνισμού.
Διότι, όπως και να το κάνουμε, ειδικά στα ερασιτεχνικά σπορ, πολλές ομάδες θα παραταχθούν χωρίς ξένους και θα χάσουν μέρος της ποιότητάς τους.
Η Super League αφουγκράζεται το κλίμα που επικρατεί στην κυβέρνηση και περιμένει τις αποφάσεις της, για να καταστρώσει και το δικό της χρονοδιάγραμμα.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442