Τα μέτρα της κυβέρνησης μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο 2012 δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας και κατηγορεί το μέγαρο Μαξίμου ότι υλοποιεί τις πολιτικές που αξιώνει ο ΣΕΒ

Τα μέτρα της κυβέρνησης μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο 2012 δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας και κατηγορεί το μέγαρο Μαξίμου ότι υλοποιεί τις πολιτικές που αξιώνει ο ΣΕΒ.

Δεν είναι ιδεοληψία, είναι σχέδιο του ΣΕΒ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης στην οικονομία και ιδίως στην αγορά εργασίας δεν είναι αποτέλεσμα ιδεοληψίας ή ανικανότητας αλλά προϊόν σχεδιασμού.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας, βασικός εκφραστής αυτού του σχεδιασμού είναι ο ΣΕΒ που βλέπει την κρίση ως «ευκαιρία». Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η κυβέρνηση υλοποιεί αυτό το σχεδιασμό.

«Με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια πίσω στο 2012. Και αυτό δεν είναι θέμα ιδεοληψίας ή ανικανότητας. Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού, από αυτούς που βλέπουν τη κρίση ως ευκαιρία μίας νέας μεγάλης αναδιάρθρωσης της οικονομίας στα μέτρα τους.

Βασικός εκφραστής τους είναι ο ΣΕΒ, ο οποίος με ισχυρή πρόσβαση πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή το σχεδιασμό του, τον οποίον εξάλλου πρόσφατα εξέθεσε δημόσια». αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα newsbomb.gr.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «θα μας βρουν απέναντι».

Οι πολίτες έδειξαν θέληση και πειθαρχία

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει πως «οι πολίτες έδειξαν τη θέληση και την πειθαρχία που χρειάζεται, για να ξεπεράσουμε την πανδημία. Απεμπόλησαν για λίγο ακόμη και τις ατομικές τους ελευθερίες, πληρώνοντας το μερίδιό τους για την αντιμετώπιση της κρίσης, κάτι που δεν έκανε σε όλες τις περιπτώσεις το κράτος».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr