Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι για όσον καιρό ακόμη θα κρατήσει η καραντίνα θα παραμείνουν σε ισχύ τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και τα μέτρα διευκόλυνσης για κατηγορίες εργαζομένων

«Σε ότι αφορά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι ειδικοί», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ήδη διάφορα εναλλακτικά σχέδια.

Μιλώντας στον Antenna ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε ότι για όσον καιρό ακόμη θα κρατήσει η καραντίνα θα παραμείνουν σε ισχύ τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και τα μέτρα διευκόλυνσης για κατηγορίες εργαζομένων.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις της πανδημίας ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «αναμένουμε ένα βαθύ υφεσιακό κύμα, αλλά το πόσο μεγάλο θα είναι θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο τουρισμός που είναι πολύ σημαντικός γα τη χώρα μας».

Επίσης, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, καθώς και τις φήμες ότι υπάρχει σχέδιο για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και στις συντάξεις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr