Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελισάβετ γιόρτασε τα 94α γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας

Η Ελισάβετ γιόρτασε τα 94α γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας

Είναι η πρώτη φορά στα 68 χρόνια της θητείας της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν ακούστηκαν κανονιοβολισμοί για τα γενέθλιά της.

H βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 94α γενέθλιά της σήμερα 21η Απριλίου.

Βέβαια, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού τα γενέθλιά της είναι πολύ διαφορετικά φέτος. Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Κάστρο του Γουίνδσορ, όπου παραμένει απομονωμένη σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα Φίλιππο, 98 ετών.

Επιπλέον, φέτος δεν θα υπάρξουν εορτασμοί ούτε κανονιοβολισμοί, έπειτα από δική της παράκληση λόγω της πανδημίας.

Η Ελισάβετ δεν θα μπορέσει ούτε να δει από κοντά τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Το παλάτι φρόντισε ώστε η Ελισάβετ να μπορέσει να επικοινωνήσει με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με βιντεοκλήσεις, που θα έχουν ιδιωτικό χαρακτήρα και δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα

Το σπάνιο βίντεο από τα παιδικά χρόνια της Ελισάβετ

Για να τιμήσουν την μονάρχη τα ανάκτορα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με εικόνες από την παιδική ηλικία της Ελισάβετ μέχρι την ενήλικη ζωή της.

Σε αυτές η βασίλισσα εικονίζεται σε μικρή ηλικία να παίζει στους κήπους των ανακτόρων με την μικρότερη αδελφή της, Μαργαρίτα, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Σε άλλες εικόνες η μονάρχης έφηβη πια ιππεύει ένα άλογο καθώς η αγάπη της για τα άλογα και την ιππασία την ακολουθεί σε όλη της τη ζωή.

Ευχές από τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη

Ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, που είχε νοσήσει τον περασμένο μήνα με κορoναϊό, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στη μητέρα του και ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες με την βασίλισσα και την σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Από την πλευρά τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν τις δικές τους ευχές στην μονάρχη μέσω Twitter και με μια φωτογραφία, που εικονίζονται μαζί της σε ανθοκομική έκθεση το περασμένο έτος.

Το Twitter γέμισε από ευχές για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, ο βρετανικός στρατός, η βασιλική πολεμική αεροπορία, Βρετανοί πολιτικοί και απλοί πολίτες δεν ξέχασαν να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στη μακροβιότερη μονάρχη του πλανήτη.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024