Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Christian Dior: Designer of Dreams» : Περιηγηθείτε online στον κόσμο του Dior

«Christian Dior: Designer of Dreams» : Περιηγηθείτε online στον κόσμο του Dior

Μια συναρπαστική διαδικτυακή βόλτα στην μεγαλύτερη αναδρομική έκθεση για τον Christian Dior

Με τον κόσμο να είναι σε εκούσια απομόνωση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, ο οίκος Dior διαθέτει στο διαδίκτυο την έκθεση «Christian Dior: Designer of Dreams».

Η έκθεση -με την πρωτότυπη επωνυμία «Christian Dior: Couturier du Reve»- έλαβε χώρα στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι, από το 2017 έως το 2018 και, τον επόμενο χρόνο, φιλοξενήθηκε στο Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο, ιχνηλατώντας την εξέλιξη του Christian Dior από το μεταπολεμικό Παρίσι έως τις μέρες μας.

View this post on Instagram

#christiandioronlineexhibition Модный Дом Dior открыл онлайн-доступ к своей самой крупной выставке — Christian Dior: Designer of Dreams на youtube-канале Дома Диор. Вы можете посмотреть выставку по ссылке: https://www.youtube.com/watch?v=FLWDWzMrkBE __________________________ Fashion House Dior opened online access to its largest exhibition – Christian Dior: Designer of Dreams on youtube channel of House Dior. You can watch the exhibition on the link: https://www.youtube.com/watch?v=FLWDWzMrkBE #christiandiorexhibition#designerofdreams#newlook #fashionnews#onlinefashionmaguz#fashionblog#art

A post shared by Online Fashion Magazine (@onlinefashionmag.uz) on

Εκτός από την εξέλιξη του γαλλικού οίκου, περιλαμβάνει και την περίοδο κομψότητας «New Look» του Dior και είναι φόρος τιμής στους εκεί εμβληματικούς διευθυντές δημιουργικού.

Ο οίκος είχε καταγράψει τη δημιουργία της έκθεσης και είχε επίσης οργανώσει μια εικονική περιήγησή της σε ντοκιμαντέρ το οποίο διατίθεται πλέον στο κανάλι του Dior στο YouTube, ενώ είχε αναρτήσει στο Instagram σειρά ντοκουμέντων από τα αρχεία του οίκου.

Το ντοκιμαντέρ είναι ένας συναρπαστικός διάλογος μεταξύ των δύο επιμελητών της έκθεσης, της Florence Müller και του Olivier Gabet με αγγλικούς υπότιτλους.

Δείτε στο βίντεο:

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024