Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήλια Κριθαριώτη: Η μάχη της με τον κοροναϊό και το «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σήλια Κριθαριώτη: Η μάχη της με τον κοροναϊό και το «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, φανερά ταλαιπωρημένη, ελαφρώς βραχνιασμένη ακόμα, αλλά νικήτρια, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την προσωπική της μάχη με τον κοροναϊό και να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που την βοήθησαν να το ξεπεράσει

Λίγα λόγια από καρδιάς, με την εικόνα της διαφορετική από αυτήν που μας έχει συνηθίσει στα διεθνή ντεφιλέ να μεσουρανεί με τις μοναδικές της δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, φανερά ταλαιπωρημένη, ελαφρώς βραχνιασμένη ακόμα, αλλά νικήτρια, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την προσωπική της μάχη με τον κοροναϊό και να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που την βοήθησαν να το ξεπεράσει.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η Σήλια Κριθαριώτη κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον καλό της φίλο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τις δύσκολες εκείνες ημέρες, όπου η κατάστασή της έδειχνε να επιδεινώνεται, της έδωσε το κουράγιο που χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που και ο ίδιος είχε περάσει.

Η γνωστή σχεδιάστρια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον αγαπημένο της σύζυγο Νίκο Τσάκο, ο οποίος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Η Σήλια Κριθαριώτη ήρθε να προστεθεί στην λίστα με τους γνωστούς Έλληνες που έχουν δημοσιοποιήσει, μέσω των social media, την περιπέτεια της υγείας τους και τη μάχη που έδωσαν με τον κοροναϊό.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024