Πορτογαλία: Σκέψεις για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ΜΜΜ
Ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα είπε πως ελπίζει για τη χαλάρωση των περιορισμών στα σχολεία, στα καταστήματα, στα εστιατόρια και στις τοποθεσίες πολιτισμού από το Μάιο και μετά
Η Πορτογαλία είναι ενδεχόμενο να κάνει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και να επιβάλλει περιορισμούς στις ακτές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, στο πλαίσιο εφαρμογής ενός σχεδίου για την άρση των περιορισμών κατά της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.
Σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα είπε πως ελπίζει για τη χαλάρωση των περιορισμών στα σχολεία, στα καταστήματα, στα εστιατόρια και στις τοποθεσίες πολιτισμού από το Μάιο και μετά, αλλά η εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου θα απαιτήσει την εφαρμογή νέων κανόνων, ώστε οι άνθρωποι να κρατηθούν ασφαλείς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας