Το φετινό Πάσχα είναι εντελώς διαφορετικό. Οι πιστοί καλούνται να παραμείνουν σπίτι και οι ιερείς ψάλλουν το Θείο Δράμα του Ιησού Χριστού σε άδειες εκκλησίες.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ιερέας της Εκκλησίας των Νέων Μουδανίων στη Χαλκιδική αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό, προκειμένου να «φέρει» το Πάσχα λίγο πιο κοντά στους πολίτες.
Συγκεκριμένα, στην πλατεία της πόλης των Νέων Μουδανιών, όπως αναφέρει η xalkidikipolitiki βρίσκεται η Σταύρωση ώστε να μπορούν οι πιστοί να χαιρετήσουν.
Η συγκινητική πρωτοβουλία της Ενορίας προσέλκυσε αρκετούς πιστούς, που δεν μπορούν να επισκεφθούν του Ιερούς Ναούς εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και την απαγόρευση εισόδου στους Ιερούς χώρους.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων