Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Τον Ιούνιο η απόφαση των διοργανωτών για το US Open

Κοροναϊός : Τον Ιούνιο η απόφαση των διοργανωτών για το US Open

Οι διοργανωτές του US Open δήλωσαν ότι προχωρούν επί του παρόντος με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, δηλαδή τη διεξαγωγή του τουρνουά από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τον Ιούνιο θα αποφασίσουν

Τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να αποφασίσει η Ένωση Τένις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σχετικά με το US Open, ενώ παράλληλα σχεδιάζει να παράσχει βοήθεια ύψους περίπου 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε οργανισμούς που σχετίζονται με το άθλημα και οι οποίοι πλήττονται από την πανδημία του κοροναϊού, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Η σεζόν του τένις σταμάτησε στις αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας, καθώς οι χώρες άρχισαν να κλείνουν τα σύνορα και να λαμβάνουν μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Το Wimbledon ακυρώθηκε πρώτη φορά μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ το Γαλλικό Όπεν μετατέθηκε από το Μάιο για το Σεπτέμβριο, με όλα τα τουρνουά να τελούν υπό αναστολή μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Ιουλίου.

Οι διοργανωτές του US Open δήλωσαν ότι προχωρούν επί του παρόντος με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, δηλαδή τη διεξαγωγή του τουρνουά από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

«Δεν έχουμε καθορίσει ακόμη μια ημερομηνία για τη λήψη της οριστικής απόφασης, δεδομένου ότι τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα. Πιστεύω όμως, ότι αυτό θα συμβεί μέσα στον Ιούνιο» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της USTA, Μάικλ Ντόουζι.

Όπως είναι γνωστό, μία από τις εσωτερικές εγκαταστάσεις όπου φιλοξενείται το κορυφαίο τουρνουά λειτουργεί ως προσωρινό νοσοκομείο λόγω της πανδημίας, που πλήττει σφόδρα τη Νέα Υόρκη.

Η USTA, η οποία διοικεί το άθλημα στη χώρα, δήλωσε ότι θα μειώσει τους μισθούς των ανώτερων στελεχών της κατά 20% για το υπόλοιπο του 2020, προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για την υποστήριξη εγκαταστάσεων, επαγγελματιών προπονητών και διαφόρων τουρνουά.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024