Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Νόμιζα ότι ονειρεύομαι…»

Τσιτσιπάς: «Νόμιζα ότι ονειρεύομαι…»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με τον Ρότζερ Φέντερερ και υποκλίθηκε στον Ελβετό μαέστρο.

Στα συναισθήματα που ένιωσε την πρώτη φορά που προπονήθηκε με τον Ρότζερ Φέντερερ μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Βασιλιά του παγκοσμίου τένις το 2017 στο Γουίμπλεντον. Μια προπόνηση, που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή..

Ο «Τσιτσιφάστ» έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό τένις και είχε καταφέρει να περάσει στο κυρίως ταμπλό μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών. Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς και αν περνούσε στον δεύτερο γύρο θα αντιμετώπιζε τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σέρβο, αλλά ο Ελβετός τον κάλεσε τον Στέφανο για κοινή προπόνηση. «Η πρώτη φορά ήταν απίστευτη. Νόμιζα πως ονειρεύομαι, ειλικρινά.

Αλλά όσο πιο πολλές φορές παίξεις μαζί του, τόσο πιο φυσιολογικό δείχνει και την ίδια στιγμή δεν είναι φυσιολογικό, γιατί είναι ο Federer. Δεν είναι απλά ένας άλλος παίκτης», διηγήθηκε ο Τσιτσιπάς, στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, στο οποίο συναντήθηκε με την ομάδα του Yes Theory.

«Είναι πολύ καλός τύπος. Μπορείς να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί του», συνέχισε, ενώ μίλησε επίσης για πράγματα που έμαθε μέσα από τη σχέση του με τον Ρότζερ: «Έμαθα να εκφράζω τον εαυτό μου περισσότερο.

Πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του στο Laver Cup τον Σεπτέμβριο και έμαθα πολλά πράγματα απ’ αυτόν. Ακόμα και ο τρόπος που υποστηρίζεις τον εαυτό σου, ο τρόπος που μιλάς, ο τρόπος που σκέφτεσαι, μπορείς να τα περάσεις αυτά σε κάποιον άλλον. Με ενέπνευσε πολύ».

Δείτε το τελευταίο vlog που ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024