Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα της Σάκκαρη για την τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό

Το μήνυμα της Σάκκαρη για την τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό

Η Ελληνίδα τενίστρια έλαβε μέρος στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με νυν και πρώην πρωταθλητές που έχουν δοξάσει την Ελλάδα, συμμετείχε την Μ. Τρίτη η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας, εξέφρασε τις απόψεις της και συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας, ενώ μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε: «Μετά από μια πολύ πετυχημένη τηλεδιάσκεψη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας μας και τον Υπουργό Αθλητισμού για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε σήμερα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος ο Πύρρος Δήμας, ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Άννα Κορακάκη, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, η Μαρία Σάκκαρη, η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συμμετείχαν επίσης παλαίμαχοι που παραμένουν ενεργοί σε θεσμικά όργανα του αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του «Ζήσε Αθλητικά» Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπανικολάου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η Βούλα Κοζομπόλη, η Εύη Μωραϊτίδου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024