Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάσχα: Ουρές και συνωστισμός σε ΚΤΕΛ και τράπεζες αψηφώντας τα μέτρα

Πάσχα: Ουρές και συνωστισμός σε ΚΤΕΛ και τράπεζες αψηφώντας τα μέτρα

Μπορεί η επιστροφή στην κανονικότητα να αργεί ακόμη καθώς η άρση των μέτρων λόγω κοροναϊού θα γίνει σταδιακά, ωστόσο σήμερα οι δρόμοι θύμιζαν λίγο εποχή προ κοροναϊού

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε αποθήκες των ΚΤΕΛ από τους πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί μαζικά για να παραλάβουν τα γιορτινά δέματα από την επαρχία, αδιαφορώντας για τα μέτρα περιορισμού κατά του κοροναϊού.

Οι πολίτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν στα χωριά τους για το Πάσχα εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να είναι δεκάδες τα δέματα που φτάνουν στην πρωτεύουσα με τα ΚΤΕΛ.

Έτσι, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, επικράτησε μεγάλος συνωστισμός, καθώς οι πολίτες δέχονται τα παραδοσιακά… δώρα για το Πάσχα με αυτόν τον τρόπο.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΙ, δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των Αρχών και των υπαλλήλων των ΚΤΕΛ.

Ουρές και στις τράπεζες

Την ίδια στιγμή, ουρές σχηματίστηκαν για άλλη μια μέρα σε ATM. ενώ εντός των τραπεζών γινόταν έλεγχος ροής πελατών από υπαλληλικό προσωπικό τράπεζας προκειμένου να αποφευχθεί η συμφόρηση.

Οι πελάτες έμπαιναν με το… σταγονόμετρο λόγω των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό.

Παρά την ταλαιπωρία που είναι αναγκασμένοι να υποστούν αρκετοί πελάτες τραπεζών δεν επιλέγουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024