Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Καλούν πιστούς για «ντου» σε εκκλησίες με αφισοκολλημένα μηνύματα

Λαμία: Καλούν πιστούς για «ντου» σε εκκλησίες με αφισοκολλημένα μηνύματα

Έφτασαν στο σημείο να βάλουν μια από τις αφίσες και στον πίνακα ανακοινώσεων της Μητρόπολης Φθιώτιδας!

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με έναν 32χρονο Λαμιώτη που πετούσαν φέιγ βολάν και κολλούσε αφίσες, καλώντας τον κόσμο να πάει το Μεγάλο Σάββατο στις εκκλησίες και να κάνει Ανάσταση, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε τον κίνδυνο του κοροναϊού ούτε τις εντολές επιστημόνων και κυβέρνησης.

Ο 32χρονος και ο συνεργός του πήγαν σε πολλές εκκλησίες στη Λαμία, σε τουλάχιστον δυο στο Δομοκό και κόλλησαν τις αφίσες με το… κάλεσα για «ντου» στις εκκλησίες, ενώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν μια από τις αφίσες και στον πίνακα ανακοινώσεων της Μητρόπολης Φθιώτιδας!

«Μεγάλη Εβδομάδα Ανάσταση! Εισβολή στις εκκλησίες. Όλοι μαζί… αλλιώς σκλαβιά» ήταν το μήνυμα σε μια από τις αφίσες. «Ανοικτή Εκκλησία, ελεύθερη Θεία Κοινωνία, Ανάσταση για όλους» έγραψε μια άλλη. Και η τρίτη έγραφε: «Οι Εκκλησίες χτίστηκαν με τα λεφτά του λαού! Θα μπούμε μέσα και θα κλειδώσουμε απέξω τους άθεους!».

Τελικά, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (16.04.2020) ο 32χρονος από τη Λαμία συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον έλεγχο που έγινε και στο μαγαζί αλλά και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με ανάλογο περιεχόμενο.

Απειλές στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες είχε δεχτεί απειλητικές επιστολές ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, όμως, ο Μητροπολίτης δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός για να μην ρίξει, όπως αναφέρουν, λάδι στη φωτιά καθώς το 99,9% των πιστών ακολουθεί τις οδηγίες της Μητρόπολης και της Ιεράς Συνόδου και οτιδήποτε άλλο αποτελεί μεμονωμένες περιπτώσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024