Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα Αυστρίας!

Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα Αυστρίας!

Η κατάσταση στη χώρα βελτιώθηκε αισθητά τις τελευταίες ημέρες και η κυβέρνηση έδωσε την έγκρισή της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το «πράσινο φως» για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έδωσε η κυβέρνηση της Αυστρίας, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης τα δημοσιεύματα στην Αυστρία ανέφεραν ότι ο υπουργός αθλητισμού, Βέρνερ Κόγκλερ, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση ανέλυσαν τα δεδομένα για τον κορωνοϊό και αποφάσισαν να δώσουν το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση στη χώρα όσον αφορά στον πανδημία του κορωνοϊού βελτιώνεται συνεχώς και αποφασίστηκε να δοθεί η έγκριση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μια απόφαση που άκουσαν με ανακούφιση οι ομάδες, που ήθελαν να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα. Η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις θα γίνει σταδιακά και με βάση το πρωτόκολλο.

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την ερχόμενη εβδομάδα. Μια άκρως ενθαρρυντική εξέλιξη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την Αυστρία να δείχνει το δρόμο για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το ποδόσφαιρο αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και σε άλλα αθλήματα, με τους συλλόγους και τους αθλητές να πρέπει να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024