Φωτογραφία από την παράλια Ναυάγιο της Ζακύνθου φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το σουηδικό περιοδικό «Vagabond».

Το τουριστικό περιοδικό κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε ειδική έκδοση για τους πιο όμορφους μεσογειακούς προορισμούς και η Ελλάδα έχει την τιμητική της.

Εκτός από τη Ζάκυνθο, στο εσωτερικό φιλοξενείται πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την Κεφαλονιά και την Κρήτη, ενώ στο οπισθόφυλλο υπάρχει διαφήμιση του ΕΟΤ, που καταχωρήθηκε χωρίς κόστος.

Στο κείμενο που συνοδεύει τις ελληνικές ομορφιές οι δημοσιογράφοι εξυμνούν τα νησιά της χώρας μας και τα χαρακτηρίζουν «άγνωστους θησαυρούς» που θυμίζουν τους παράδεισους της παιδικής μας ηλικίας.

Συγκεκριμένα για την Κρήτη σημειώνουν ότι «τα άγρια βουνά, τα βαθιά φαράγγια και οι φανταστικές παραλίες της, αποτελούς τις πιο χρυσές πέρλες στο κόσμημα του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού».

Στο τεύχος γίνεται αναφορά και στον τρόπο που χειρίστηκε η χώρα μας την έξαρση του κοροναϊού, τονίζοντας ότι μπορεί να έχουν ανασταλεί όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια αλλά το «συγκεκριμένο τεύχος θα σας εμπνεύσει για μελλοντικές περιπέτειες».

Το περιοδικό “Vagabond” κυκλοφορεί από το 1987 και έχει μέση κυκλοφορία 154.000 αντίτυπα. Οι αναγνώστες του διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και η ηλικία τους κυμαίνεται στα 49+ έτη, με το 58% να είναι γυναίκες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο