«Τα καλύτερα έρχονται για τον Μπουζούκη»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός επιτελικός χαφ θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.
Στη δεύτερη σεζόν του ως βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Μπουζούκης περίμενε περισσότερα.
Ο 21χρονος επιτελικός χαφ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το καλοκαίρι, προσπάθησε να προσαρμοστεί στα άκρα της επίθεσης και αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό του Γκίας Ζαχίντ.
Ωστόσο, όπως έγραψε στην ανάρτηση της η ΠΑΕ, «ο Γιάννης Μπουζούκης βγήκε πιο δυνατός από τα εμπόδια και τα καλύτερα έρχονται!». Γιατί ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και θέλει να τα ξεδιπλώσει.
Δείτε την ανάρτηση για τον Μπουζούκη:
https://www.facebook.com/paofcgr/posts/3053281748064028
- Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά την κανονικότητα
- Το μέλλον του Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς και το NBΑ και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
- Γιατί είναι περίπλοκη η επιστροφή του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό
- «Ο Μουρίνιο επιστρέφει στη Ρεάλ! Οριστική συμφωνία της βασίλισσας με τον Πορτογάλο τεχνικό»
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)










































![Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/fca1f0c8-papas-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442