Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου

Κοροναϊός : Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου

Σε ένα ακόμα μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας προχώρησε η κυβέρνηση καθώς, για την αποφυγή συνωστισμού, αποφασίστηκε να κλείσει ο βόρειος λιμενοβραχιόνας του λιμένα Ηρακλείου ή όπως είναι ευρέως γνωστό η οδός by pass

Σε ένα ακόμα μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας προχώρησε η κυβέρνηση καθώς, για την αποφυγή συνωστισμού, αποφασίστηκε να κλείσει ο βόρειος λιμενοβραχιόνας του λιμένα Ηρακλείου ή όπως είναι ευρέως γνωστό η οδός by pass.

Σύμφωνα με την απόφαση, η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στις 12 το μεσημέρι μέχρι νεοτέρας και δεν επιτρέπεται η είσοδος και η μετακίνηση πολιτών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Creta Post, από την απαγόρευση εξαιρούνται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι.

Δείτε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου:

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 15/2020/12-4-2020  Απόφαση απαγορεύτηκε η είσοδος και μετακίνηση πολιτών στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα λιμένα Ηρακλείου.

Η απαγόρευση τίθεται σε ισχύ από 12/4/2020 και ώρα 12:00 και θα διαρκέσει όσο χρονικό διάστημα επιβάλλονται μέτρα προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού COVID-19.

Η απαγόρευση δεν καταλαμβάνει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμένα εφόσον η μετακίνησή τους πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και εφόσον δεν θίγονται τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και Αποφάσεις αναφορικά με τη μείωση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού COVID-19.

Επισημαίνεται ότι οι παραβάτες της προαναφερθείσας απόφασης, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του ν.δ. 187/73 (Α’ 261), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024