O Αντώνης Δημητριάδης μιλά για το Remos’ Radio και τις μουσικές επιλογές τις ημέρες της καραντίνας
Ο Αντώνης Δημητριάδης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου και γνωστός D-jay, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» για τους τρόπους που έχει εφεύρει προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει μουσική στον κόσμο ακόμα και από το σπίτι τις μέρες της καραντίνας
Ο Αντώνης Δημητριάδης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου και γνωστός Dj, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» για τους τρόπους που έχει εφεύρει προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει μουσική στον κόσμο ακόμα και από το σπίτι τις μέρες της καραντίνας.
Μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργήσει στο σπίτι του, ο D-jay φιλοξενεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστούς πολιτικούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους των social media οι οποίοι μιλούν στον κόσμο αφήνοντας το δικό τους μήνυμα, αλλά και τις δικές τους επιλογές τραγουδιών.
Ακόμα μίλησε για το Remos’ Radio, μια διαδικτυακή 24ωρη εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούγονται τα αγαπημένα τραγούδια του διάσημου τραγουδιστή.
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
