Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ιστορία του Σουντανί και η στήριξη του Ολυμπιακού

Η ιστορία του Σουντανί και η στήριξη του Ολυμπιακού

Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε ότι έχει εγκλωβιστεί στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα που του έχει δώσει ο γιατρός του Ολυμπιακού και έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη των Πειραιωτών

Στην Κροατία και συγκεκριμένα στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Χιλάλ Σουντανί, με τον Αλγερινό να έχει εγκλωβιστεί λόγω του κορoναϊού και να μην μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα στο εξωτερικό τόνισε ότι πήγε να δει τον αδερφό του και την οικογένειά του και τελικά αποκλείστηκε στο Ζάγκρεμπ.

Ωστόσο, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα που του έχει δώσει ο γιατρός του Ολυμπιακού, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί του και δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει πιο δυνατός.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ηρθα να επισκεφθώ τον αδελφό μου Σαμίρ και την οικογένειά του και αποκλείστηκα! Δεν μπορούσα πλέον να επιστρέψω στην Αθήνα. Έχω ένα πρόγραμμα κι εργάζομαι, κάνω συνεχώς αποκατάσταση. Είμαι καλά εδώ με τον αδελφό μου, τη σύζυγό του και δύο από τα παιδιά τους. Έχω όλα όσα χρειάζομαι για να προπονούμαι στο σπίτι.

Όλοι στο κλαμπ έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα. Οι άνθρωποι με εμπιστεύονται και καταλαβαίνουν την κατάσταση. Ξέρουν ότι προπονούμαι. Μιλώ όλη την ώρα και είμαι σε επαφή με τον γιατρό του Ολυμπιακού. Του λέω ό,τι κάνω, πώς προχωράω και μου δίνει συμβουλές. Όλα είναι ωραία και καλά».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024