Ο περιορισμός στα σπίτια έχει δημιουργήσει και νέου τύπου εκπομπές.

Ο παλαίμαχος βραζιλιάνος σταρ Ρονάλντο εκπέμπει μέσω Instagram live και φιλοξένησε τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας ρωτήθηκε για το πότε θα αρχίσει το ποδόσφαιρο, αλλά τόνισε ότι προέχει η δημόσια υγεία:

«Το ποδόσφαιρο αυτήν τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν. Όσο υπάρχει ρίσκο δε θα παίζουμε, και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες. Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Στην Ιταλία τα νούμερα δείχνουν να πέφτουν, πήραν τα σωστά μέτρα. Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος.

Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Πρώτη φορά στην ιστορία το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα. Στενόχωρο, αλλά έτσι είναι. Όσον αφορά το καλεντάρι; Καλή ερώτηση. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθρώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε όταν μπορούμε, ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr