Στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρθηκε η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Η ECA εξήρε το έργο των Πειραιωτών και τους συμπεριέλαβε μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν έμπρακτα στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στα social media έγραψε για την ειδική αναφορά που έκανε η ECA στο έργο των Πειραιωτών και επισήμανε ότι: «Η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο e-mag του Ολυμπιακού, το 7ο που βγαίνει, το οποίο είναι γεμάτο θέματα και μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να περάσουν ξέγνοιστα τον χρόνο τους.

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά:

«H Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν έμπρακτα στην καταπολέμηση του κορονοΐού, όπως είναι η Μπάγερν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα. Με κύριο εκφραστή τον ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και όλους εμάς να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του αλλά όλοι μαζί κάτω από την «ομπρέλα» του Ολυμπιακού, η φιλοσοφία μας είναι πως η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας. ? Σήμερα, σας προσφέρουμε το έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag για να το ξεφυλλίσετε από το σπίτι σας, το σύγχρονο καταφύγιό μας, το οχυρό μας.

Μένουμε πιστοί στο μηναίο ραντεβού μας με την ελπίδα πως η επιστροφή στα γήπεδα θα μας βρει όλους στις θέσεις μας. Με δύναμη, πίστη, αισιοδοξία, αλλά και πειθαρχία θα βγούμε νικητές. Βεβαίως, στην άγνωστη διαδρομή που μπήκαμε μέχρι να βρούμε το φως στο τούνελ, θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες. Και χρειάζεται καθημερινά να αποδεικνύουμε πως είμαστε υπεύθυνοι. Καλή ανάγνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας