
Πορτογαλία: Σε διαθεσιμότητα το 85% των ξενοδοχοϋπαλλήλων
Το 93,8% των ξενοδοχείων στην Πορτογαλία θα αιτηθεί ή έχει ήδη αιτηθεί να μπορέσει να θέσει προσωρινά σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους του.
Περίπου το 85% των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Πορτογαλία θα τεθούν προσωρινά σε διαθεσιμότητα τον Απρίλιο εξαιτίας του αντίκτυπου που έχει ο νέος κοροναϊός, ο οποίος εξαπλώνεται ταχύτατα, στην εξαρτώμενη από τον τουρισμό οικονομία της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η Ξενοδοχειακή Ένωση AHP.
Το 93,8% των ξενοδοχείων στην Πορτογαλία θα αιτηθεί ή έχει ήδη αιτηθεί να μπορέσει να θέσει προσωρινά σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους του.
Το μέτρο αυτό επιτρέπει σε εταιρείες να αναστείλουν προσωρινά την ισχύ των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους ή να μειώσουν το ωράριο εργασίας υπαλλήλων τους, αλλά όχι να τους απολύσουν ούτε να καταργήσουν θέσεις εργασίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αληθινή γεωγραφία της Οδύσσειας: Οι χάρτες, οι μύθοι και το διαχρονικό μυστήριο του ταξιδιού του Οδυσσέα
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέρει: Μέσα στην προπόνηση του σταρ του ποδοσφαίρου
- Μισθοί: Ο νέος χάρτης για το 2027 – Στα 950 ευρώ ο κατώτατος
- Υπερπαγκοσμιοποίηση 2.0: Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη δεν επιβράδυνε τον κόσμο
- Το The Batman Part II έμεινε ξανά στο «διαβάστηκε»: Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία
- Ρωγμές σε σπίτια στην Κυψέλη: Γνώριζαν το πρόβλημα από τον Μάρτιο











