Κοροναϊός – Γαλλία : Η επιδημία δεν έχει ακόμη κορυφωθεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Ο γάλλος υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, υπογράμμισε ότι η καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 θα διαρκέσει όσο είναι απαραίτητο
Η επιδημία του νέου κοροναϊού στη Γαλλία δεν έχει ακόμη κορυφωθεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας, Ολιβιέ Βεράν.
«Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε φάση επιδείνωσης της επιδημίας» σημείωσε ο Βεράν σε δηλώσεις που έκανε στο δίκτυο BFM TV.
Ο γάλλος υπουργός Υγείας υπογράμμισε επίσης ότι η καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 θα διαρκέσει όσο είναι απαραίτητο.
Τα χθεσινά στοιχεία για την επιδημία Covid-19 στη Γαλλία έδειξαν ότι ο ρυθμός αύξησης των θανάτων (ανέρχονται σε σχεδόν 9.000) επιταχύνθηκε εκ νέου έπειτα από μερικές ημέρες επιβράδυνσης.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Το σώμα μου να είχατε: Η απολαυστική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ σε όσους σχολιάζουν την εμφάνισή της
- Ελαφρώς… υπερβολικός: Ο Οσιμέν έκανε στον εαυτό του δώρο γενεθλίων… ένα κιλό διαμάντια (pics)
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της
- Μπαρτζώκας ενόψει Παναθηναϊκού: «Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας, έχουμε σοβαρή τύχη να νικήσουμε»
- Θεσσαλονίκη: Οικογένεια 44χρονου που έφυγε από τη ζωή δώρισε τα όργανά του – Γέφυρα ζωής για τη μεταμόσχευσή τους
- Κηφισός: Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο


