Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Daily Mail: Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον - Τι λένε οι γιατροί

Daily Mail: Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον – Τι λένε οι γιατροί

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βρετανός πρωθυπουργός «πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο», ενώ πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «διακινδύνευσε εξαιτίας των ρυθμών εργασίας».

Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται σήμερα σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς 10 μέρες μετά τη διάγνωσή του με κοροναϊό συνεχίζει να εμφανίζει επίμονα συμπτώματα, κυρίως υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βρετανός πρωθυπουργός «πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο», ενώ πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «διακινδύνευσε την υγεία του εξαιτίας των ρυθμών εργασίας».

Επικαλούμενη κορυφαίο Βρετανό επιστήμονα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο Τζόνσον ενδέχεται να περιλαμβάνουν «εξέταση αίματος για να αξιολογήσουν πώς το ανοσοποιητικό του σύστημα καταπολεμά τον ιό, ηλεκτροκαρδιογράφημα για να δουν την καρδιά, όπως επίσης οι γιατροί θα αξιολογήσουν την λειτουργία του ήπατος και των νεφρών, πιθανότατα μέσω αξονικής τομογραφίας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μόσιαλος στέλνει περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον – «Όταν επιστρέψει να εξηγήσει την ανεκδιήγητη προσέγγιση για ανόσια της αγέλης»

Ένας βουλευτής υπονόησε μάλιστα ότι η επιθυμία να μιμηθεί τον ήρωά του, τον ακούραστο Γουίνστον Τσώρτσιλ, έκανε κακό στην υγεία του και ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Από το βράδυ της Κυριακής, όταν ανακοινώθηκε η εισαγωγή του Τζόνσον στο νοσομείο, ρωσικά μέσα ενημέρωσης διακινούσαν φήμες ότι ο ηγέτης της Βρετανίας χρειάστηκε αναπνευστήρα. Τώρα οι πληροφορίες αυτές αναμεταδίδονται και από βρετανικές τάμπλοιντ.

Πώς κατέληξε στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Στις 27 Μαρτίου, ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ο πρώτος ηγέτης κράτους παγκοσμίως που διαγνώστηκε με Covid-19.

Ο ηγέτης των Συντηρητικών εμφάνισε ξηρό βήχα και πυρετό.

Mε τα συμπτώματα να επιμένουν επί δέκα ημέρες, o Βρετανός πρωθυπουργός διακομίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο «St Thomas» στο Λονδίνο. Το κτίριο φυλάσσεται με δρακόντεια μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου πολλοί Βρετανοί αναρωτιούνται εάν μπορεί να συνεχίσει την διακυβέρνηση της χώρας.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι επείγον περιστατικό και παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησης.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024