Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό του Champions League τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός : Ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό του Champions League τη νέα σεζόν

Αν τελικά ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τότε θα κερδίσει έναν γύρο στο Champions League τη νέα χρονιά, κάνοντας την πρόκρισή του στους ομίλους, θεωρητικά, πιο βατή!

Ναι, σύμφωνοι. Εδώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και δεν ξέρουμε πότε ή αν θα τελειώσει και λέμε από τώρα για του χρόνου;

Ωστόσο, όσο θα βγαίνουν ειδήσεις θα πρέπει να τις παρουσιάζουμε, έστωω και αν αφορούν την επόμενη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός είναι, αναμφίβολα, ο δίκαιος πρωταθλητής Ελλάδας 2019-20! Τελεία και παύλα. Είναι η ομάδα που αξίζει τον τίτλο στη χώρα μας, είτε ολοκληρωθεί η Super League τελικά, είτε όχι. Η διαφορά της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη και όλα αυτά δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Εφόσον λοιπόν πάνε όλα καλά και ο Ολυμπιακός ανακηρυχθεί πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2019-20, τότε θα κερδίσει κάτι πάρα πολύ σημαντικό σε σχέση με τη φετινή χρονιά στο Champions League! Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν έναν γύρο πιο μετά απ’ ότι ξεκίνησαν φέτος. Δηλαδή, αντί για τον 2ο προκριματκό γύρο η εκκίνηση θα γίνει από τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό έχει πολλά κέρδη. Πρώτον, θα μειωθούν από 6 σε 4 οι αγώνες και από 3 σε 2 οι γύροι που χρειάζονται για να μπει ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεύτερον, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών άρα θεωρητικά θα έχουν πιο βατούς αντιπάλους για να ξεπεράσουν και να πετύχουν τον στόχο τους.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν λοιπόν, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Champions League της νέας σεζόν κόντρα σε ομάδα από τη Τσεχία, τη Βουλγαρία, το Καζακστάν ή την Κροατία.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024