Μπακογιάννης : Η φιλαρμονική του Δήμου μένει σπίτι αλλά μοιράζει αισιοδοξία
Ο Κώστας Μπακογιάννης, μοιράζεται ένα βίντεο με τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, που ναι μεν μένουν σπίτι, δεν παύουν όμως να παράγουν μουσική.
Με ένα στίχο του Νίκου Γκάτσου από το χιλιοτραγουδισμένο «Αθήνα», ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ξεκινά την ανάρτησή του στο Facebook με την οποία μοιράζεται ένα βίντεο με τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, που ναι μεν μένουν σπίτι, δεν παύουν όμως να παράγουν μουσική.
«Αθήνα, χαρά της γης και της αυγής, μικρό γαλάζιο κρίνο.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μας, μένει στο σπίτι, αλλά δεν σταματά να μοιράζει αισιοδοξία.
Ευχαριστούμε πολύ τους εξαιρετικούς μουσικούς μας και τον Γιώργο Χατζηδάκι για τη δωρεάν άδεια των δικαιωμάτων», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης.
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442