Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαθαίνουμε να είμαστε συνάνθρωποι!

Μαθαίνουμε να είμαστε συνάνθρωποι!

Επέστη όμως ο χρόνος, υπό την πίεση και τη χρεία των πρωτοφανών καταστάσεων, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε παρτάκηδες και ζαμανφουτίστες

Kάποια πράγματα στη ζωή δεν τα υπολογίζουμε, δεν τους δίνουμε σημασία, τα θεωρούμε περιττά και δυστυχώς συνειδητοποιούμε την αξία τους κατόπιν εορτής!

Ενα από αυτά είναι η εθελοντική αιμοδοσία, για την οποία γίνεται πολλή κουβέντα τις τελευταίες ημέρες, επειδή αυξάνονται οι ανάγκες λόγω της πανδημίας. Είμαστε κιόλας «έθνος ανάδελφον», όπως είχε πει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης, οπότε ο κάθε λογής εθελοντισμός δεν αποτελεί το φόρτε μας και βρίσκεται πολύ χαμηλά στην ατζέντα των σκέψεων και των προτεραιοτήτων μας…

Επέστη όμως ο χρόνος, υπό την πίεση και τη χρεία των πρωτοφανών καταστάσεων, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε παρτάκηδες και ζαμανφουτίστες και μπορούμε να… χαραμίσουμε λίγα λεπτά από τη ζωή μας για να προσφέρουμε μερικές σταγόνες αίματος.

Αλλοι το έχυσαν για υψηλά ιδανικά, όπως η ελευθερία και η δημοκρατία, εμείς μπορούμε να το δωρίσουμε για να σωθούν κάποιοι συνάνθρωποι μας, μπορεί και δικοί μας, μπορεί κι εμείς οι ίδιοι…

Μέσα λοιπόν σε αυτό το ζοφερό σκηνικό και υπό το κράτος της ανάγκης, πάλι καλά που δεν πέρασε στο ντούκου η αξιέπαινη έκκληση του υφυπουργού Αθλητισμού προς σύμπασα την ελληνική αθλητική κοινότητα με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Τις προάλλες ο Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του προς τις ομοσπονδίες, τις λίγκες, τις κατά τόπους ενώσεις, τα σωματεία και όλους τους αθλητικούς φορείς ζήτησε την προσφορά αίματος ώστε να μη μειωθούν τα αποθέματα που είναι απαραίτητα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η αθλητική οικογένεια ανταποκρίνεται επί καθημερινής βάσεως με προθυμία σε αυτή την ανάγκη, μάλιστα χθες το πρωί βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας του Αγίου Κοσμά και έδωσαν αίμα ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Τους είδα κιόλας σε μια ανάρτηση του Παπανικολάου στο Facebook και πολύ τους χάρηκα, διότι απέδειξαν ότι ο κορονωϊός μπορεί να μας μάθει κι άλλα πράγματα εκτός από αυτά τα 19 που κυκλοφορούν από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μας μαθαίνει να είμαστε συνάνθρωποι!

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024