Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Εξ αποστάσεως μαθήματα το Πάσχα και οικονομική ενίσχυση σε δύο ΜΕΘ

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Εξ αποστάσεως μαθήματα το Πάσχα και οικονομική ενίσχυση σε δύο ΜΕΘ

Μαθήματα τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, καθώς και την Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή στην εβδομάδα της Διακαινησίμου αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, με στόχο να αναπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα χάθηκαν μέχρι την 30η Μαρτίου, οπότε έγινε πλήρης εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο. […]

Μαθήματα τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, καθώς και την Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή στην εβδομάδα της Διακαινησίμου αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, με στόχο να αναπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα χάθηκαν μέχρι την 30η Μαρτίου, οπότε έγινε πλήρης εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, στην ίδια συνεδρίαση (υπ’ αριθμ. 18/3.4.2020), ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης έλαβε τη θετική γνώμη όλων των μελών του σώματος, για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων από την πανεπιστημιακή κοινότητα, ώστε να συμβάλουν στην ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου, τα οποία είναι νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η Σύγκλητος αποφάσισε να προχωρήσει στην προμήθεια πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, η οποία κρίνεται ότι θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο ήδη όλα τα μαθήματα, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου διεξάγονται με σύγχρονη εξ αποστάσεως μέθοδο.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024