Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Ο ξεχωριστός κύριος Ιντέγε

Άρης : Ο ξεχωριστός κύριος Ιντέγε

Η ζυγαριά που γέρνει υπέρ της παραμονής του Μπράουν Ιντέγε. Του παίκτη που (όσο και αν διαφωνούν κάποιοι) αλλάζει το παιχνίδι του Άρη.

Αν ήθελε κάποιος να ψάξει τους MVP του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τότε τέσσερις θα ήταν οι παίκτες που θα του έρχονταν πρώτα στο μυαλό. Οι Γιάννης Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Λουκάς Σάσα και Λίντσεϊ Ρόουζ.

Φυσικά και έχει και άλλους παίκτες που με την απόδοση τους αποτέλεσαν σταθερές για την ομάδα του Ένινγκ, όπως είναι οι Ματίγια, Κόρχουτ, Βέλεθ και Δεληζήσης.

Αν ψάχναμε όμως τον παίκτη, η απουσία του οποίου αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη με εμφανές τρόπο, αυτός θα ήταν ο Μπράουν Ιντέγε. Με τα όσα μειονεκτήματα και κακά και αν έχει, όσο και αν διαφωνούν ορισμένοι.

Ναι, φυσικά και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Φυσικά και θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός στη τελική προσπάθεια. Αυτό, όμως, που φάνηκε κάθε φορά που έλειπε ο Ιντέγε, ήταν ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να δώσει αυτά που δίνει ο Ιντέγε στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον Λαρσον να είναι εξαιρετικός στο κομμάτι του, κάθε φορά που χρειάστηκε να παίξει στη κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι όμως φορ περιοχής ο Σουηδός.

Μπορεί πολλές φορές να άσκησαμε κριτική και άλλες φόρες να μας έφυγε ένας αναστεναγμός αγανάκτησης μετά από κάποια χαμένη φάση, αν όμως έδιναν τη ευκαιρία στους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας να επιλέξουν ποιόν θα άφηναν εκτός ενδεκάδας, ο Ιντέγε θα έφτανε σε πολύ υψηλά ποσοστά.

Σε οτι αφορά τα δεδομένα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο; Είναι ξεκάθαρο οτι ο Άρης θέλει τον ποδοσφαιριστή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και ο Ιντέγε βλέπει με θετικό μάτι την παραμονή του , καθώς είναι ικανοποιημένος και από τη παρουσία στον Άρη και τη διανομή του στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα έχει να κάνει ξεκάθαρα με το οικονομικό κομμάτι και τι θα αποφασίσει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο Ιντέγε άλλωστε ήταν προσωπικό στοίχημα του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος κυνήγησε τη μεταγραφή και τελικά κατάφερε να πείσει τον παίκτη να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Το μπάτζετ του Άρη θα είναι πιο χαμηλό την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πολύ δύσκολα θα αντέξει συμβόλαιο ύψους 500.000 ευρώ, όπως αυτό του Ιντέγε. Όπως όμως και στη περίπτωση του Φετφατζίδη έτσι και σ’ αυτή του Ιντέγε ίσως το πόσο καλά αισθάνεται ο παίκτης, παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024