Η χώρα της ανατολικής Ασίας έχει επιβεβαιώσει 78 νέες περιπτώσεις κοροναϊού, φθάνοντας το σύνολο της σε 9.661 και οι νεκροί έχουν φτάσει τους 158

Περίπου 14 εκατομμύρια νοτιοκορεάτικα νοικοκυριά θα τύχουν οικονομικής βοήθειας στο πλαίσιο του πρόσφατα ανακοινωθέντος ταμείου στήριξης για την αντιμετώπιση καταστροφών.

Χρηματοδότηση

Τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της χώρας Moon Jae-in ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα παρέχει χρηματοδότηση στα νοικοκυριά που ανήκουν στο κατώτατο 70% των εισοδημάτων. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Hong Nam-ki, υπάρχουν 14 εκατομμύρια νοικοκυριά με αυτό το εισόδημα.

Το επίπεδο υποστήριξης εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων στο νοικοκυριό, νοικοκυριά ενός ατόμου που δικαιούνται 400.000 κέρδη (327 δολάρια), ενώ νοικοκυριά με τέσσερα ή περισσότερα άτομα θα λάβουν υποστήριξη 1 εκατομμύριο νίκες ($ 817).

Η χώρα της ανατολικής Ασίας έχει επιβεβαιώσει 78 νέες περιπτώσεις κοροναϊού, φθάνοντας το σύνολο της σε 9.661, σύμφωνα με τα Κέντρα της Κορέας για τον έλεγχο και την πρόληψη ασθενειών. Ο εθνικός αριθμός των νεκρών είναι 158.

Πηγή: edition.cnn.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr