Κοροναϊός : Το Μάιο και πάλι δράση στην Premier League σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο
Ούτε κατά τη διάρκεια του Απριλίου δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δράση το πρωτάθλημα της Premier League, με το καλύτερο σενάριο αυτήν τη στιγμή να λέει μέσα Μαΐου
Ο κοροναϊός συνεχίζει να προκαλεί χιλιάδες θανάτους καθημερινά στο πέρασμά του, με τους νεκρούς πλέον να ξεπερνούν παγκοσμίως τις 24.000.
Κάθε ποδοσφαιρική δράση στην Ευρώπη έχει διακοπεί και γίνονται διεργασίες για να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις και να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις την καλύτερη δυνατή χρονική στιγμή.
Το ίδιο φυσικά ισχύει για την Premier League.
Οι ιθύνοντες του αγγλικού πρωταθλήματος, αρχικά είχαν θέσει ως ημερομηνία λήξης της αναβολής την 3η Απριλίου.
Ωστόσο, εκείνη μετατέθηκε 27 μέρες αργότερα, δηλαδή στις 30 Απριλίου.
Πλέον ούτε στα τέλη του επόμενου μήνα δεν είναι εφικτό να υπάρξει δράση στην Premier League και η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Νησί μετατίθεται για το Μάιο.
Στην καλύτερη περίπτωση, τα πρωταθλήματα στην Αγγλία θα επανεκκινήσουν στα μέσα Μαΐου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου τηλεδιάσκεψη, για να συζητηθούν όλα τα νέα δεδομένα.
- «Θεραπεία που χορεύει» αποκατέστησε τραυματισμό σε νωτιαίο μυελό εργαστηρίου
- Ποιες ομάδες της Euroleague θέλουν τον Ντάριο Σάριτς
- Οι πρώτες μέρες με το κουτάβι στο σπίτι – Τι να περιμένουμε και τι κάνουμε
- Μαρινέλλα: Έτοιμη η βιογραφία της από τον Γιάννη Ξανθούλη – Οι άγνωστες στιγμές της ζωής της
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/2): «Δράση» με Champions League και Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ
- Καισαριανή: Στο Βέλγιο εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες – Χαρακτηρισμός τη συλλογής ως μνημείο


