Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Κάρολος : Η πρώτη εικόνα από την καραντίνα και το μήνυμά του

Πρίγκιπας Κάρολος : Η πρώτη εικόνα από την καραντίνα και το μήνυμά του

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στην Σκωτία

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση, πως ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο 71χρονος πρίγκιπας Κάρολος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον νέο κοροναϊό εβδομάδα και σύμφωνα με το βρετανικό παλάτι, έχει εμφανίσει ελαφρά συμπτώματα της νόσου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται τώρα σε καραντίνα στην κατοικία του στην Σκωτία μαζί με την σύζυγό του Καμίλα, η οποία εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητική στον ιό.

Άγνωστο παραμένει, για την ώρα, από πού κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας Κάρολος με την σχετική ανακοίνωση να κάνει μια γενική αναφορά στον μεγάλο αριθμό επαφών που είχε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του δημόσιου ρόλου του.

Βρετανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι το τελευταίο διάστημα ο πρίγκιπας Κάρολος απέφευγε τις χειραψίες και χρησιμοποιούσε τον χαιρετισμό «namaste» ενώ υπογραμμίζουν πως η ανακοίνωση για την υγεία του Καρόλου ο οποίο βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, ήρθε δύο εβδομάδες αφού συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος έχει επίσης διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό.

Το μήνυμα του πρίγκιπα Καρόλου στο Instagram

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram το Clarence House, η επίσημη κατοικία του πριγκιπικού ζεύγους, ο πρίγκιπας Κάρολος δηλώνει «εξαιρετικά συγκινημένος» από τα χιλιάδες μηνύματα και τις ευχές του κόσμου για γρήγορη ανάρρωση.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα «Περαστικά» που στέλνετε για την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα. Έχει συγκινηθεί πολύ από τα ευγενικά σας λόγια», αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Καρόλου.

H πρώτη εικόνα από την καραντίνα και το «ζεστό» χειροκρότημα στους γιατρούς

Την ίδια στιγμή, ο Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, μοιράστηκαν επίσης στα social media, ένα αφιέρωμα στους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, δημοσιεύοντας ένα κολάζ φωτογραφιών που τους δείχνει να χαιρετά ιατρικό προσωπικό, γράφοντας:

«Χειροκροτήστε αυτούς που μας φροντίζουν. Σε ευχαριστούμε NHS. Σας ευχαριστούμε» όλους.

Σύμφωνα με την Telegraph, οι συνεργάτες του έχουν ενημερώσει όσους βρέθηκαν κοντά του τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Καρόλου, ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του, αλλά φυσικά μέσω τηλεφώνου και τηλεδιασκέψεων.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η βασίλισσα είναι καλά στην υγεία της και βρετανικές εφημερίδες δημοσίευσαν φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο κατά την εβδομαδιαία ακρόαση που είχε εξ αποστάσεως με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, o οποίος όπως έγινε γνωστό σήμερα βρέθηκε και αυτός θετικός στον κοροναϊό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024