Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ : Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τη χυδαία ανάρτηση Κούλογλου ότι «Όταν γυρίσω θα τους …»

ΝΔ : Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τη χυδαία ανάρτηση Κούλογλου ότι «Όταν γυρίσω θα τους …»

Τις χυδαιότητες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στηλιτεύει η ΝΔ και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τις αποδοκιμάσει.

Τις χυδαιότητες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στηλιτεύει η ΝΔ και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τις αποδοκιμάσει.

Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα καυτηριάζει την ανάρτηση στα social media του κ. Κούλογλου ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα σκίτσο που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα tvxs.

Ο Τσίπρας αποδοκιμάζει ή υιοθετεί;

Το σκίτσο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Έλληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας» αναφέρει η ΝΔ.

Και προσθέτει: «Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!».

Προηγήθηκε η χυδαιότητα Καψώχα

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί μια αδιανόητα χυδαία ανάρτηση στο facebook από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Καψώχα ο οποίος με άκρως ρεβανσιστική διάθεση κατέληγε:

«Ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και ‘όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024