Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χυδαία ανάρτηση Καψώχα με ακραίο και διχαστικό λόγο

Χυδαία ανάρτηση Καψώχα με ακραίο και διχαστικό λόγο

Με άκρως διχαστικό λόγο, ο νυν υπεύθυνος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας πως εξυπηρετεί τους ημετέρους και τους ιδιώτες, ενώ δηλώνει πως κουράστηκε να αντιπαλεύει την ηλιθιότητα

Μια αδιανόητη ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο μέχρι πριν κάποιους μήνες παρουσιαστής της ΕΡΤ, Σωτήρης Καψώχας.

Με άκρως διχαστικό λόγο, ο νυν υπεύθυνος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας πως εξυπηρετεί τους ημετέρους και τους ιδιώτες, ενώ δηλώνει πως κουράστηκε να αντιπαλεύει την ηλιθιότητα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πάντως οργή είναι η κατάληξη της ανάρτησης, στην οποία αναφέρει: «Ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και ‘όταν γυρίσω θα τους γαμησω’».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καψώχα:

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιεί την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβάρει το νέο αυταρχικό κράτος.

» Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη, προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κοροναϊό θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο «εσείς φταίτε».

Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και ‘όταν γυρίσω θα τους γαμησω’».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024