
Κοροναϊός : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν οι λαϊκές
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κλείσουν οι λαϊκές αγορές στην περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κλείσουν οι λαϊκές αγορές στην περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού άφησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας χθες στο MEGA ανέφερε εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα «το επόμενο βήμα είναι κλείσουν και οι λαϊκές».
Από την Δευτέρα 23 Μαρτίου εφαρμόζονται τα νέα μέτρα στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπου η απόσταση μεταξύ των πάγκων πρέπει να είναι 5 μέτρα ενώ βάσει των μέτρων που έχουν αποφασιστεί έχουν μειωθεί κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί.
Επίσης έως τι 25 Απριλίου ανεστάλη προσωρινά η δραστηριότητα στις λαϊκές αγορές όσων κλάδων απαιτείται η μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια.
Στη Θεσσαλονίκη οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών των Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών και του σωματείου μικροπωλητών αποφάσισαν από αύριο 26 Μαρτίου και εναλλάξ ανά εβδομάδα οι πωλητές λαϊκών αγορών να προσέρχονται με τη διαδικασία μονά/ζυγά.
- Οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων εν όψει Πάσχα από την Ένωση Καταναλωτών
- Δουδωνής: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Δώρο Πάσχα: Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή στον ιδιωτικό τομέα
- Επικοινωνία του Πάπα με τον Ισραηλινό πρόεδρο και τον Ουκρανό πρόεδρο – Έκκληση για ειρήνη
- Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
- Αγορά εργασίας: Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα – Τι δείχνουν οι κενές θέσεις

