Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωζώ Σαπουντζάκη : Οι έρωτες της ζωής της, ο Βουτσάς και η Αμερική

Ζωζώ Σαπουντζάκη : Οι έρωτες της ζωής της, ο Βουτσάς και η Αμερική

Η «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της και τους διάσημους που την διεκδίκησαν

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/3) η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και της προσωπικής της ζωής.

Η «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντσάκη, μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημά της από τη Θεσσαλονίκη και την πορεία της έως τις μεγάλες πίστες της Αμερικής, για τα διάσημα «Σαπουντζάκια» και πώς ο έρωτας έκανε την αδελφή της να εγκαταλείψει το δίδυμο, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα σκιρτήματα και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της.

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και το πώς βρέθηκε στον χώρο του θεάματος, η Ζωζώ Σαπουντζάξκη αποκάλυψε και την γυναίκα που εντόπισε το ταλέντο της.

«Υπήρξα τυχερή, γιατί μια μεγάλη πρωταγωνίστρια, η Ζωζώ Δαλμάς, ζούσε στη Θεσσαλονίκη κι ερχόταν κάθε πρωί κι έπινε τον καφέ της με τον πατέρα μου κι έβλεπε ένα μωρό να χορεύει στο πάτωμα. Και είπε ότι έχω ταλέντο. Με πήρε η Δαλμάς και με πήγε στον θιασάρχη Παρασκευά Οικονόμου. Βγήκα στη σκηνή και έλεγα ορισμένα λόγια, όπου έπαιζα σαν αγόρι. Σε ηλικία 7 ετών», ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της ντρεπόταν, όταν ξεκίνησε κοινή πορεία με την αδερφή της Βάσω.

Όταν ο Αλέξανδρος Ωνάσης ερωτεύτηκε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος, μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε “Καμία δεν είναι σαν κι εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα».

Ο χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική

«Είχα ένα δεσμό τότε με ένα πολύ καλό παιδί, πηγαίναμε για γάμο, ήταν παντρεμένος, δεν είχε διαζύγιο και κάπου χάλασε. Έτσι έφυγα για την Αμερική. Την ώρα που τσακώθηκα μαζί του, το είδα σαν απόδραση και σηκώνομαι και πάω στην Αμερική. Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο μιάμιση ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά έρχονταν όλο εφοπλιστές. Μου άφηναν μια κάντιλακ απέξω».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη περιέγραψε πώς όλοι οι επιχειρηματίες, διάσημοι και εφοπλιστές βρίσκονταν στα πρώτα τραπέζια των μαγαζιών που τραγουδούσε όπως ο Ωνάσης, ο Λιβανός και ο Νιάρχος.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογήθηκε επίσης πως και ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς την κυνήγησε αλλά δεν τα κατάφερε…

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη:

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024