
Θετικός στον κοροναϊό μέλος των Bon Jovi – Το μήνυμά τους στους θαυμαστές του γκρουπ
Ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος της ροκ, Bon Jovi, Ντέιβιντ Μπράιαν αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό
Ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος της ροκ, Bon Jovi, Ντέιβιντ Μπράιαν αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Ο βραβευμένος με Tony μουσικός σε ανάρτησή του, στον λογαριασμό του στο Instagram, γνωστοποίησε ότι «ήταν άρρωστος για μια εβδομάδα» αλλά τώρα «αισθάνεται ολοένα και καλύτερα κάθε μέρα».
Ο Ντέιβιντ Μπράιαν δεν διευκρίνισε αν γνωρίζει πώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, αλλά ανέφερε ότι «βρίσκεται σε αυτο-απομόνωση για μία εβδομάδα».
«Πήρα τα αποτελέσματά μου και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό» έγραψε. «Ήμουν άρρωστος για μια εβδομάδα και αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παρακαλώ μην φοβάστε! Είναι γρίπη όχι πανούκλα» πρόσθεσε.
«Είμαι σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα και θα παραμείνω για άλλη μία. Και όταν αισθανθώ καλύτερα θα υποβληθώ ξανά στο τεστ για να σιγουρευτώ ότι έχω απαλλαγεί από τον άθλιο ιό» εξήγησε.
H πρεμιέρα του μιούζικαλ του Ντέιβιντ Μπράιαν «Diana» για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα, αναβλήθηκε όπως και όλες οι παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ λόγω της πανδημίας.
«Σας παρακαλώ να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα περάσει σύντομα… με τη βοήθεια κάθε Αμερικανού!!!» ανέφερε το μέλος των Bon Jovi.
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο




