Σε κέντρο δωρεών για τον κοροναϊό μετατρέπει την έδρα του σχεδιαστής μόδας
Εκφράζοντας την ανησυχία του για την έλλειψη βασικών εφοδίων για τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, ο σχεδιαστής μόδας θα συγκεντρώνει μάσκες και γάντια
Ο ιδρυτής του brand Pyer Moss, Kerby Jean-Raymond ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει την έδρα του, στη Νέα Υόρκη σε κέντρο δωρεών για να διευκολύνει εκείνους που δίνουν μάχη κατά του νέου κοροναϊού.
Εκφράζοντας την ανησυχία του για την έλλειψη βασικών εφοδίων για τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, ο σχεδιαστής μόδας θα συγκεντρώνει γάντια και μάσκες προσώπου, που θα διατεθούν σε όσους τα χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
«Θα μετατρέψουμε τα γραφεία του Pyer Moss στη Νέα Υόρκη σε κέντρο δωρεών» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram.
«Θα εφαρμόσουμε τις συνιστώμενες πρακτικές υγιεινής και κοινωνικής απομάκρυνσης για να λάβουμε και να αναδιανείμουμε αυτές τις προμήθειες απευθείας στους επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής, ανάλογα με τις ανάγκες» προσθέτει.
https://www.instagram.com/p/B94TQwAnzYn/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B94T-VenrBo/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο σχεδιαστής αναφέρεται στην αδελφή του, η οποία λόγω του επαγγέλματός της, ήρθε σε επαφή με τον νέο κοροναϊό.
«Πολλοί από τους επαγγελματίες υγείας δεν έχουν αρκετές μάσκες N95 και κάποιοι είναι χωρίς γάντια. Η αδερφή μου εκτέθηκε στον COVID-19 και η ασφάλεια των ηλικιωμένων ασθενών της τέθηκε σε κίνδυνο, επειδή ορισμένοι εργαζόμενοι ήταν αναγκασμένοι να φορούν αυτοσχέδιες μάσκες» σημειώνει.
Ο Kerby Jean-Raymond προσθέτει ότι έλαβε «ένα ακόμη πιο ανησυχητικό μήνυμα από μία φίλη του που είναι γιατρός στη Φιλαδέλφεια και ανέφερε ότι μαζί με τους συναδέλφους της χρησιμοποιούν χλωρίνη για να πλένουν τις μάσκες τους».
Ο σχεδιαστής υπογράφει το μήνυμα ως εκπρόσωπος του δικτύου “Your Friends in NYC” (Οι Φίλοι Σας στη Νέα Υόρκη) και ανακοινώνει ότι θα διαθέσει 50.000 δολάρια για μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μέλη μειονοτήτων ή γυναίκες και είναι αντιμέτωπες με οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
https://www.instagram.com/p/B9enMFWH_qI/?utm_source=ig_web_copy_link
«Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε μισθούς ή δεν μπορείτε να καλύψετε έξοδα για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» τονίζει ο Jean Raymond, ο οποίος διοικεί τη δική του μικρή επιχείρηση και είναι επίσης διευθυντής δημιουργικού της Reebok.
Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη με καταγωγή από την Αϊτή σχεδιαστής μόδας και εικαστικός καλλιτέχνης συχνά χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσει μηνύματα ισότητας.
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
- Γαλλία: Μαχητικά αναχαίτισαν την περασμένη εβδομάδα ρωσικά αεροσκάφη 11 φορές πάνω από τη Βαλτική
- Tonight the Music Seems So Loud: Η ιστορία του Τζορτζ Μάικλ πίσω από τα πρωτοσέλιδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)






























![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442